Психолог Васильківщини
 
Головна » 2014 » Листопад » 7 » Група "SOS" поспішає на допомогу
18:06
Група "SOS" поспішає на допомогу

 6 листопада в Катеринівській неповній середній школі працювала мобільна психологічна група "SOS" метою роботи якої є надання першої психологічної допомоги учасникам навчально-виховного процесу. Тематичний напрям допомоги "Конфлікт". 

Педагогам психологи запропонували ознайомитись з самим поняттям конфлікту та пройти ряд діагностичних процедур з метою визначення стилю своєї поведінки під час конфліктних ситуацій.

До складу групи "SOS" увійшли: Ліштван Олександра Леонідівна - методист РМК з питань психології, Кошеленко Наталія Вадимівна та Галенко Катерина В'ячеславівна - практичні психологи СЗШ № 2 сел. Васильківка, Сурело Євген Анатолійович - голова МО практичних психологів, практичний психолог Чаплинської СЗШ.

 Діагностична робота розпочалась іще на ганку, де гостей зустрічала директор школи. Далі в аудиторії Олександра Леонідівна привіталі всіх учасників і ознайомила з планом роботи.

Євген Анатолійович запропонував дати відповідь на філософське питання: "Конфлікт - не роскіш, а..." і ознайомив учасників зібрання з самим поняттям конфлікту, його структурою та можливими шляхами розв'язання конфліктних ситуацій. Під час розмови всі присутні могли визначити свій стиль поведінки в конфлікті за допомогою методики "Діагностика стратегії поведінки під час конфліктної ситуації (модифікація тесту К. Томаса).

Наталія Вадимівна та Катерина В'ячеславівна провели діагностичну роботу з педагогічним колективом на визначення наявності конфліктогенів.

Робота групи "SOS" завершилась побажаннями творчих успіхів колективу школи та колективним фото.

Переглядів: 235 | Додав: Евгений | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
П`ятниця, 10.05.2024, 09:51
Вітаю Вас Гость
Головна | Реєстрація | Вхід

Методичне об*єднання практичних психологів Васильківського району © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz